Я прихистила і теpпіла свекруху в моєму будинку цілий рік, але вона, звичайно ж, не могла піти без будь-якої nідлості.

Копировать

У мене напружені стосунки зі свекрухою. Почну з самого початку. Я вийшла заміж за Єгора п’ять років тому, у нас був щасливий шлюб. Ми на початку жили з батьками чоловіка, а точніше — вони жили у нас цілий рік. Ми познайомилися з Єгором в університеті. Я була на 3 курсі, а він на останньому. Ми почали спілкуватися, як друзі, а потім вже стали зустрічатися. Ми не хотіли нічого відкладати, і після того, як я закінчила університет, він зробив мені пропозицію. — Вийдеш за мене, Світлано, — сказав мені Єгор. — Звичайно, так, — не подумавши навіть, відповіла я. Ми після заручин почали жити у Єгора. У нього двокімнатна квартира з хорошим ремонтом. Ця квартира дісталася чоловікові від бабусі з дідусем з татової сторони. Він був єдиним онуком і все майно вони переписали на нього. Чоловікові ще дісталася дача, але вона була без ремонту, і ми туди рідко їздили.

Не минуло й року, як ми зіграли весілля. Я і Єгор працювали в хорошій компанії і заробляли досить-таки пристойно. Одного разу чоловікові подзвонила мати, після чого він довгий час ходив із загадковим виглядом. Я спочатку подумала, щось сталося погане, але виявилося, що батькам чоловіка потрібно деякий час пожити у нас. Вони в селі жили, а так як свекру потрібно було лікування, то вирішили переїхати до нас — поки курс не закінчиться. Я з радістю їх прийняла, і чоловік подякував мені за такий прийом. Все б нічого, але свекруха почала до всього чіплятися і лаяти мене по всякій дрібниці. — Ти все робиш неправильно! Готуєш несмачно, скрізь бруд і речі розкидані. Тебе не вчили, як за чоловіком і квартирою стежити потрібно? мало не кричала вона.

Чоловік сердився на неї, але вона не розуміла причини такого обурення. Лікування тривало, тому цілий рік вони жили у нас, цілий рік вона поводилася максимально огидно. Я терпіла все, так як розуміла, що іншого виходу немає. Свекру стало краще, і вони вирішили виїхати назад в село. Коли вони збирали речі, то я була на роботі, а коли повернулася — їх вже не було. Я зітхнула з полегшенням. Але, як виявилося свекруха хотіла нашкодити мені максимально – наскільки це було можливо. Вона взяла з собою всю мою нову техніку. Я вирішила нічого не говорити, а просто відпустити цю ситуацію: купила собі нову техніку. Від однієї кавоварки я не збіднію…

Leave a Comment