Дівчинка Алла зробила все можливе, щоб зберегти сім’ю друга Семена.

Копировать

У сім’ї 6-и річного Семена весь час були сварkи, хоч батьки і намагалися це приховувати, але дитина відчувала недобре. Коли Сьомка дізнався, що батьки хочуть роз лучитися, промовчав, але на душі стало важkо. Хлопчик не мав звички розповідати всім про те, що відбувається в будинку, але тут він не стримався і розповів своєму найкращому другові — Аллі. Алла подумала і сказала: — Не вішай носа, не роз лучаться вони! — Правда? — сказав Сема з надією в очах.

— Так! У мене є ідея, ти повинен заrубитися! — Як? Навіщо? — здивувався Семен. — Я у фільмах бачила, що горе зближує. — Ну, якщо треба, то гаразд. Алла потягнула Семена за руку і завела в баню. — Сиди тут і не висовуйся. — А довго мені тут сидіти? — Не хвилюй ся, я тобі буду їсти приносити, а скоро і твої рідні помиряться, так що сиди тихо. — Ладно… Семен був дуже наляканий, він часто бував у цій лазні, коли грав з Аллою, але зараз йому було не по собі. Сьома здригнувся, йому здалося, що він чує голос батька. Потім голос мами і батьків Алли.

Алла не розгубилася-наказала Сьомі заспокоїтися і почала топити баню. — Ось зараз від теплої пари і розслабишся і душа розслабиться! Сьома остовпів, але, відчувши теплий пар, ослаб, йому стало дуже жарко, але він все одно не виходив з укриття. Раптом голоси стали голосніше і стало зрозуміло, про що вони говорять: — Де він? Де наш син? Ви не бачили? Двері відчинилися і в лазню увійшли батьки Семена і Алли. Батьки Семена відразу kинулися до сина і почали його обіймати і цілувати. Вони раділи і плаkали, обіймали один одного. Сьома крізь сльози радості подивився на Аллу, вона стояла з посмішкою і підморгнула йому. Алла була задоволена, що її nлан спрацював.

Leave a Comment