Я зустрілася з kолишнім в магазині і він запросив мене до ресторану. АЛЕ я повинна була сказати

Копировать

У Оксани в житті було лише двоє чоловіків. З одним вона була одружена п’ять років, а з іншим зустрічалася рік. Чоловік Павло сидів у неї на шиї. Вони ознайомилися на виставці картин Ван Гога. Павло був художником, який подає надії. Після весілля він сидів удома та намагався знайти натхнення у фільмах та серіалах. А Оксана працювала з ранку до ночі, щоб прогодувати його і себе. Оксана не могла так жити, чоловік раз на два роки nродавав картину і всі гроші надсилав матері. Терпіння жінки урвалось, і вона подала на роз лучення. Подружка Оля намагалася її підтримати. Покликала її до ресторану, відзначати роз лучення. Коли заграла повільна музика, перед їх столиком з’явився галантний чоловік на ім’я Роман.

Він запросив її на танець, кружляв у своїх обіймах, а потім запропонував поїхати до нього. Оксана вперше у своєму житті відчула себе справжньою жінкою, на яку звертають увагу, з якою хочуть провести час. Вона, не роздумуючи, попрощалася із подругою і поїхала до Романа. З цього дня вони почали зустрічатись. Жінка думала, що потрапила до казки, адже весь рік Рома дарував їй квіти, подарунки, влаштовував їй романтичні побачення. А потім він став кудись пропадати. Не брав слухавку і не писав, а коли з’являвся, то починав сkандалити. -Яка різниця, де я був? Ми з тобою не чоловік і не дружина, просто добре проводимо час разом і все. І взагалі ти мене дістала, ми розлучаємось. — Сказав Рома і пішов. Оксана не могла зрозуміти, що діється з ним.

Вона поїхала nлакатися до Олі, а через день дівчина дізналися, що Оксана чекає на дитину. — Треба все розповісти Ромі, хай допомагає. Ти ж не будеш одна ростити дитину. Ось він негідник, зробив справи й у кущі. — Лаялася Оля. Оксана заборонила їй розповідати йому, але подруга її не послухалася. Вона зателефонувала Романові, але чоловікові було начхати. -Вона доросла жінка. Нехай свої проблеми вирішує сама. Дитину хоче, хай наро джує. Я не при чому, — сказав він і відключив дзвінок. Оксана рос тила донька сама, їй допомагала Оля. Через двадцять років жінка побачила Романа в магазині. Чоловік поводився, як ні в чому не бувало. Він запросив Оксану до ресторану. Жінка спочатку погодилася. Вона згадала, як він покинув її ваrітну. Різко обернулася і пішла додому, де на неї чекала дочка та Оля.

Leave a Comment