Після того як невістка з онуком ледве вижили після жа хливої ава рії, мій син зумів заявити таке, від чого у мене волосся встало дибки

Копировать

Рік тому мій син одружився вдруге. Я не була на його весіллі, не знаю невістку – так з нею і не познайомилася, я її і невісткою так-то не вважаю. А починалося все дуже красиво. 12 років тому син познайомив мене зі своєю Ніною. Дівчина здалася мені веселою, щирою, загалом, сподобалася вона мені. Потім вони одружилися, і наші з Ніною відносини погіршилися, так як перші 4 роки спільного життя вони жили у мене. На побутовому ґрунті ми сва рилися кожен день, але в кінці завжди мирилися, а коли з однорічною дитиною в руках вони з’їхали, наші відносини пішли в гору: загального побуту не було, свароk, отже, теж. 2 роки тому Ніна з онуком потрапили в жа хливу ава рію. Вони довгий час лежали в ре анімації.

Ліkарі говорили, що шанси на те, що вони виживуть, рівні з шансами на … летальний результат. У нас маленьке містечко. Всі один одного знають через третю руку. Ось і тоді все місто стало доnомагати нам фі нансово. Ліkування невістки і онука, а також тривалу реабілітацію оnлатили ми не без доnомоги наших городян. До мене навіть підходили на вулиці і запитували, чи є новини або спостерігається позитивна динаміка. Мені було ніяково, але я одночасно пишалася тим, що нас оточують такі люди. Онукові довелося заново навчитися ходити.

Він у мене справжній солдатик. Витерпів весь цей хаос і навіть підбадьорював нас і особливо свою матусю. А мій син … коли невістка пройшла весь курс реабілітації, син заявив, що він роз лучається. А я ж і раніше помічала за ним дивну поведінку. Він уникав зорового контакту. Ніночка дуже легко перенесла розлучення після 11-и років спільного щасливого життя. Вона сказала, що не будь цієї ава рії, вона билася б в істериці, а так, мовляв, син живий-здоровий, я жива-здорова, і на тому спасибі. Я пережила цей процес важче. Друга дружина чоловіка вступила у відносини з чоловіком, коли моя перша невістка з сином лежали в ліkарні. Як я і писала, місто у нас маленьке. Ну, не може бути такого, щоб вона не знала про те, що трапилося. Зараз я часто зустрічаюся з онуком і з Ніночкою. Вони самі до мене приїжджають, тому що мені незручно сидіти в гостях у мами Ніни. З сином мої стосунки йдуть гірше. Він сам посприяв цьому, а тепер нехай не сkаржиться.

Leave a Comment