Коли чоловік наполягав на nродажі моєї квартири, я стала сумніватися, що тут щось не так. І як виявилося – не дарма

Копировать

Я вважаю, що мені дуже пощастило із моєю сім’єю. Точніше, у мене не було ні сестри, ні брата, що може здатися сумним на перший погляд, але лише на перший погляд. Насправді ж, коли я підросла, все найкраще від бабусь та дідусів дісталося мені. Наприклад, трикімнатна квартира, яку батьки мого батька ще за життя підписали на мене. Загалом, на свою квартиру збирати не довелося, живемо ми там тільки з моїм чоловіком. Ось тільки моєму чоловікові не так пощастило. Йому довелося одну двокімнатну квартиру ділити із трьома сестрами.

На це я навіть уваги не звертала, і суперечок за житло та спадщину ніколи не було. Дітей у нас немає, але думаємо, скоро з’являться. Останнім часом чоловік все частіше порушує питання про те, щоб продати цей будинок і купити таунхаус з невеликою літньою терасою, що зараз дуже модно – не те, що квартири. Я, щиро кажучи, не знаю, що його не влаштовує в цій квартирі, але моє се рце до продажу не лежить. Я була згодна максимум на іnотечний двоповерховий будинок, поки нашу квартиру віддамо тимчасовим квартирантам.

Чоловік мій варіант не влаштував, а мені не подобається його. Суперечка ця не така масштабна, здавалося б, щоб заважати нашим відносинам, але вона триває вже майже 5 років. Я підозрюю, що насправді чоловік хоче заробити rроші в результаті продажу моєї квартири. Його сім’я тривалий час намагалася такими зухвалими способами струсити гроші з нашого шлюбу. Напевно, цей варіант чоловікові люб’язно підказав його молодший брат, який ще живе на шиї матері. Я не хочу розлучатися через таку дрібницю, але чоловік вже змушує приймати жорсткі заходи.

Leave a Comment