Цей вчинок чоловіка став справжнім уроком для зухвалої жінки

Копировать

Наталя часто запрошувала в гості подружку Зою. Чоловік цьому не радий. Він терпіти не міг Зою, бо вона псувала їхнє сімейне життя. Одного разу він підслухав їхню розм ову.Сашка твій справжня безглуздя. Нічого зробити не може, у тебе цей кран уже другий місяць тече.казала Зоя.Зоя, він не сантехнік. Він нічого не розуміє у протіканн ях.Це я вин на,що постійно відкладаю покликати майстра.Тупиця ти, він же чоловік. Вони всі мають уміти.Там разів,два,три й готово. Він 100% тобі бреше. Просто нічого не хоче робити.Ось і зараз прийшов додому і навіть не зайшов на кухню привітатись.

Де його виховання? — Так, Зойко, ти маєш рацію. — Зітхнула Наталка. Вона відразу пішла у вітальню і почала кликати чоловіка на кухню. – Не сором но тобі. Розлігся тут, а в нас взагалі гості на кухні. Міг би й привітатись. Зовсім невихований. Сашко їй нічого не відповів, він чудово знав, звідки дме вітер. Він вирішив провчити дружину. Він зайшов на кухню сів поруч із найкращою подружкою дружини і став із нею загравати. – Від тебе так смачно пахне. Відразу видно, що дорогий аромат. Наташка зазвичай деաевку купить якусь. Наталя хотіла виправдатися, але її ніхто не слухав.

— Шанувальник подарував.Так дивно, що ти розумієшся на духах. — Я розуміюся не лише в духах, а й у дівчатах. Ось тобі хтось казав, що маєш незвичайну красу ока. Дивлюсь і тону в них. Ніколи раніше не було такого. Зоя забула, що поруч сидить подружка, а заграє її чоловік. Вона просто здалася почуттям. Очевидно, їй давно подобався чоловік подруги. Тому вона й намагалася налаштувати їхній шлюб. Наташа розлютилася і попросила подругу піти. Зоя була ображена, на помсту вона покликала Сашка до себе. — Я з радістю продовжу вечір із тобою.

— Відповів їй Сашко. Наталя не розуміла, що відбувається з чоловіком. Він же терпіти не міг Зою, а зараз за живої дружини йде змінять, та ще й не приховує. На обурення дружини Сашка відповів: — Ти сама вин на. Скільки разів я просив, щоби твоєї подруги не було в нас у домі? От і все. Бувай. Наталя розуміла, що це справді її ви на. Вона слухала Зою і постійно пилила чоловіка. Сашко поїхав до друга, а на ранок подав на роз лучення. Цього дня він зрозумів, що колишнього кохання немає.

Leave a Comment