Свекруха приїхала забрати нашу душову кабіну, але я їй такий спектакль влаштувала, що вона навіть почервоніла від со рому

Копировать

З чоловіком 5 років жили разом і мріяли про свою квартиру. Спочатку ми хотіли взяти іпотеку, але потім наші батьки нам не дозволили. Вся різниця в тому, що моя мама віддала свою частину грошей і далі мовчала, а свекруха віддала свою частину грошей і чекала подяки кожну секунду. Вона напевно хотіла, щоб ми їй пам’ятник поставили за це. Цим справа не скінчилася. Коли ми почали встановлювати меблі, вона кожного разу приходила і говорила, що і як нам потрібно робити. Свекруха не дозволяла, щоб я сама щось змінювала в своєму будинку.

У неї були свої ключі, і одного разу, коли я прокинулася і пішла на кухню, то натрапила на свекруху, яка сиділа і пила каву. Я від несподіванки здригнулася, а свекруха ще здивувалася, чому я без халата. Я їй відповіла, що це моя квартира, і я можу ходити, в чому захочу, тим більше, що я її не чекала.Виявилося, що моя свекруха приїхала, щоб забрати у нас душову кабіну, так як замовила нам ванну. З чого вона вирішила, що ми хочемо ванну — незрозуміло. Нас цілком влаштовувала наша душова кабіна.Я пішла від неї і подзвонила мамі, і ми розіграли спектакль.

Я повернулася і сказала свекрусі, що я давно обіцяла душову кабіну мамі, а мама до цього часу приїхала нібито за нею. Свекруха зрозуміла, що ми розіграли для неї спектакль і їй трошки стало соромно. Моя мати забрала її в ресторан, вони разом пили і спілкувалися. Після цієї розмови свекруха нарешті зрозуміла, що вона дуже багато лізе в наше сімейне життя. Вони з моєю мамою вирішили, що будуть до нас приходити в гості тільки пити чай і втручатися не будуть. А ми завжди раді нашим мамам.

Leave a Comment