Іра одружилася з багатим чоловіком. Все було добре до того, як вона дізналася страաну правду про свекруху

Копировать

Іра завжди мріяла про найкраще життя. Вона навіть на роботу щодня чепурилася, сподіваючись, що до них прийдуть багаті відвідувачі. До речі, вона працювала офіціанткою в ресторані. І ось її мрії збуваються, щоправда, не в тому ресторані, куди вона щодня вбиралася. Вона зустріла Сергія на Дні народженні у її друзів. Він був багатий, у свої 35 мав свій бізнес, плюс до всього він не був одружений. Через три місяці вони вирішують одружитися. Все було добре, Ірка була щасливою, чоловік багатий, щоправда, родичі його виявилися економними людьми. Вони вважали, що економія – це запорука багатого життя, тому сказали синові, що вони залишаються жити у їхньому особняку.

Спочатку Ірка намагалася догодити батькам, навіть не чоловікові, з чоловіком у неї і до цього нормальні стосунки були. Але як кажуть, дві господині на кухні, це не є добре. Спочатку свекрусі не подобалося, як вона поли миє в їхньому особняку, потім не подобалося, як вона готує, дійшло до того, що постільну білизну вона неправильно прасує. У результаті, у кожного була своя кімната, своя кухня, вони перестали їсти їжу один в одного і навіть лая лися, у кого буде їсти Сергій сьогодні. Ірка захотіла зробити ремонт на кухні; не подобався їй дизайн, придуманий свекрухою. Але свекруха одразу припинила ідеї невістки, ну «в чужий монастир зі своїм статутом» ще цього їй не вистачало.

А що робив тим часом Сергій? Йому було не до цього, має свої справи, наради… Місяць терніла Ірка нововведення тещі: у салон краси, манікюри, стрижки не можна, нові речі купувати не можна, чоловіка годувати своєю їжею не можна, рроші просити теж не можна – сувора економія, як то кажуть. Звичайно, Ірка жалілася чоловікові, але все було безрезультатно. Зрештою зібрала вона речі і втекла з цієї фортеці. А навіщо їй таке багатство? Ірка вже думала йти назад працювати офіціанткою, як на порозі її орендованої квартири опинився Сергій, він стояв на колінах і слізно благав її повернутися до нього. У результаті вони винайняли квартиру і стали жити окремо.

Leave a Comment