Теща прикидалася хво рою, щоб лишитися у нас довше. А коли я її розкусив, вона мені зробила нестандартну пропозицію

Копировать

Люблю свою тещу, у нас із нею особливі стосунки. Вона постійно з’являється у непотрібний момент у нашому домі та залишається на кілька днів. Я ж не проти її знаходження у нашій квартирі. Нещодавно вона так приїхала, коли я дочці її робив романтик. Лежу я значить у тру сах на ліжку, а я тоді пелюстками троянд вказав маршрут у кімнату. Ну, ось вона зайшла. Довго довелося пояснюватись, чому я лежу напівrолий на ліжку і при свічках ще з келихом ви на. А той випадок, коли вона зранку раніше вирішила зробити млинці, а молоко в магазині тільки.

Потім вона вирішила піти по це молоко, а ми на 13 поверсі живемо. Ліфт був зламаний, вона всі поверхи йшла і нецен зурними словами висловлювалася. А коли додому зайшла лягла. Я навіть узяв відпустку, ми по черзі дивилися із дружиною за її матір’ю. Біля неї лежала гора ліkів, а їй ставало все rірше і rірше. А один раз, я трохи раніше повернувся, вона бігає і стрибає під свої серіальчики. У результаті через те, що я розсекретив увесь її спектакль, і щоб я не розповів її дочці, вона мені запропонувала відпустку провести у неї на селі. Зазвичай це закінчувалося її городом, відпочинку там ніякого немає. Але теща запевняла, що нічого такого не буде. Але я поїхав, приваблива пропозиція була.

У результаті весь тиждень я був на риболовлі, парився у лазні з тестем. Нічого не пам’ятаю, раз у раз, тому що відпочивали по-чоловічому, так мені казав тесть. А коли дружина зателефонувала, я зібрався як міг. Сказав, що скоро буду. В результаті в останній день випивши свіжого молока, я набрався сил, прокопав весь город, наколов дров, і подивився навіть дах на горищі, там раніше була дірка. Через два дні я їхав у перевантаженій машині, теща соління поклала, овочі з городу, варення. Ось така в мене ідеальна теща. Не заздріть, хлопці, вона мені вже матір’ю стала.

Leave a Comment