Ольга довго спала, бо Син вночі не дав спати мамі. А розбудила її розмова між чоловіком і свекрухою. Почувши промову свекрухи, волосся дибки стало

Копировать

Ольга прокинулася тому, що почула, як свекруха скаржиться її чоловікові, Іллі, на те, що вже 11 годин, а невістка все спить, хоча давно пора було вставати і нагодувати чоловіка. Ольга не спала всю ніч, тому що їх з Іллею син, Матвій, був хворий, і мати не зімкнула очей ні на секунду. Свекруха стала паплюжити Ольгу на чому світ стоїть. Треба відзначити, що вона відразу не злюбила невістку і завжди, до місця і не до місця, порівнювала її з першою дружиною Іллі, Наталією. Ользі було дуже nрикро, але вона всіма силами намагалася не kонфліктувати з літньою жінкою, а свекруха, відчуваючи свою безkарність, ніяк не вгамовувалася.

Вона докоряла Ольгу в тому, що та погано стежить за будинком і за чоловіком, але ж невістка не працює, весь день вдома сидить! Відхід Ольги з роботи був їх рішенням з Іллею, тому що Матвій весь час хво рів, доводилося брати ліkарняні, і виходило так, що ліkарняних було більше, ніж робочих днів. Бурчання матері дало свої плоди. Повертаючись з роботи, Ілля сердився на дружину, звинувачуючи її в тому, що не вимиті підлоги, і що в холодильнику стоїть вчорашній суп. Ольга виправдовувалася тим, що водила дитину до ліkаря, в басейн, на оздоровчі процедури, часу на прибирання зовсім не залишалося. Одного разу Ольга зварила борщ, Ігорю залишалося лише підігріти його.

Але коли вона прийшла додому, то побачила, що свекруха годує сина принесеними з собою котлетами, а борщ як стояв, так і стоїть в холодильнику. Крім цього, свекруха сказала, що випрала колготки Матвія, і дорікнула Ользі в ліні і дармоїдстві. Ілля вторив матері і в пориві гніву сказав, що Наталя завжди встигала і працювати, і за сім’єю стежити. Це було вже занадто. Ольга стала збирати речі і сказала чоловікові, що він може повернутися до своєї першої дружини, а вона не буде їм заважати. Іллі немов вилили на голову цебер холодної води. Він зрозумів, що перегнув палицю, попросив у дружини вибачення, а матері сказав, щоб та надалі не втручалася в їхні сімейні справи.

Leave a Comment