Коли я дізналася, що накоїла моя дочка, від сор ому не знала куди подітися. Я все думала про те, якщо люди дізнаються, що вони подумають. Відправляючи свою дочку на навчання в інше місто, ми ніколи не думали, що з нами таке станеться.

Копировать

Ми завжди нашу дочку ростили правильною. Я дуже багато з нею розмовляла, пояснювала, як і з ким потрібно спілкуватися, що погано, а що добре. Незабаром зрозуміла, що все це було марно. Моя дочка поїхала на навчання, і через деякий час вона розповіла, що у неї є дуже багатий хлопець. Він її одягає, для неї все купує і навіть дає гроші на особисті витрати. Для мене це було справжньою ганьбою. Вона не така вже наївна. Я розумію, що моя дочка теж повелася на гроші, і для неї це дуже важливо.

Хоча вона мені каже, що вони люблять один одного, але я все одно в це не вірю. Вона знайшла собі чоловіка, який забезпечує її всім, і вона відчуває себе комфортно з ним. Ну, це просто ганьба для нашої сім’ї. Я все думала про те, якщо люди дізнаються, що вони подумають. Родичі все-таки скоро дізналися, тому що вона і не приховувала своїх відносин. Деякі говорили, що можливо, у них дійсно любов, і я перебільшую.

А деякі були згодні зі мною і думали так само, як і я, що дівчинку цей чоловік погубить, так як використовує її. Я не раз говорила з донькою і намагалася напоумити її, що вона не права, але вона мене не слухається. Скоро цей чоловік втомиться від неї і кине, а вона залишиться в підсумку ні з чим. Всі ми знаємо, якими бувають ці багаті чоловіки. Ну, не може такий чоловік полюбити просту сільську дівчину, хоча моя дочка-дуже красива. Мені страшно, я турбуюся за мою дівчинку.

Leave a Comment