У 63 роки познайомилася з чоловіком на сайті знайомств і сходила на перше побачення. Розповідаю, що з цього вийшло!

Копировать

У мене внучка взагалі сидить на всіх цих сайтах знайомств. Хоч я для свого віку і виглядаю непогано і чоловіки іноді дивляться з інтересом, але все-таки маю деякі сумніви в собі, тому і не знайомлюся. А внучка останнім часом говорила: «Бабуся, ти у нас така красуня, давай знайдемо тобі дідуся! Дивись, скільки в інтернеті є, там і твої ровесники теж! Знайдеш собі любов ». Ну, я прикинула, а самій цікаво. Тобто старі дядьки на цих сайтах сидять і шукають, значить, собі наречених на старості років. А я чим гірше? Навіть сама своїй сміливості здивувалася. Зазвичай у нас в країні жінки швидко потухають до полум’яних почуттів.

Так вже нас виховують. А я вважаю, що це не правильно. Треба жити насичено і повним життям, незважаючи на роки. Ну, кажу, давай показуй, що там потрібно робити! Ну вона мені створила анкету, фотографію красиву поставила. І уявляєте! Відразу написало 3 мужика, нічого таких. Один з них самий адекватний був (інші дивні) і начебто ровесник. Запросив мене в кафе. У кафе я вбралася, як на парад. Макіяж, манікюр яскравий, браслети … Сніжно-біле пальто і модний берет. Ну, красуня. Треба було бачити реакцію чоловіка! Он-то приперся в картатій сорочці! Ну треба ж так себе не поважати .Думав, якась посудомойщица прийде. Очі значить на лоб вилізли, запитує — » Це ми з вами в інтернеті познайомилися? «Потім узяв себе в руки все-таки і заспокоївся.

Замовив нам по капучино і більше нічого брати не став. Сидимо балакаємо ніби все добре. А він такий потім весь посмутнів і притих. -Що таке? — запитую. — Та нічого, просто деякі думки в голову прийшли, ось ти прийшла сюди вся така красива. Ти напевно на престижну посаду якусь займаєш, жінка не бідна і хитра. Навіщо тобі я? У тебе ж і чоловік напевно є. Я аж обімліла … Ну що на таке відповіси ?! Я, знаєш, намагалася, вбиралася. А воно он як повернулося! Треба було в фуфайці прийти, щоб йому догодити? — Який чоловік? Навіщо мені сюди приходити то заміжньої? Він злегка почервонілий відповідає:

— Ну, ти жінка не дурна, значить прийшла сюди з якоюсь метою. Я не хотів говорити, але ти може мене на гроші хочеш розвести або на квартиру. А потім з чоловіком поділитися. Така як ти вільної бути не може — це відразу видно. Інакше звідки всі ці цяцьки? Ти вибач, що так прямо … А то буває сядуть на шию мужику, і потім пенсію відбирають, та квартиру на себе переписують. Ти вже вибач, це просто думки такі … Я просто мовчки розвернулася і пішла. Тепер зрозуміло стало, чому він спочатку так обімлів, а потім нічого не замовляв. І що в голові у цих мужиків?

Leave a Comment