Чоловік весь час привозив свого сина до нас додому, але після одного випадку з його рюкзаком, я вирішила серйозно поговорити з чоловіком

Копировать

Чоловік Олег постійно брав свого сина до нас додому; один раз навіть призвів до нас і сказав, що Льоша проживе у нас деякий час. Я була не проти, думала, що хлопчикові потрібен батько і він постійно перебуває в оточенні матері, хай хоч трохи спочине. І ось, в цей день, чоловік привіз рюкзак свого сина, і поставив його у ванну. Після цього я почала відчувати неприємний запах з ванної, але поки що мовчала; потім сказала пасинку, що може в його рюкзаку лежить те, від чого такий неприємний запах; він сказав, що там нічого такого немає.

Минуло ще трохи часу, від рюкзака смерділо ще сильніше, я зателефонувала йому, щоб прийшов і відкрив рюкзак, але він трубку не брав, тому мені довелося відкривати його без дозволу. В якому ж я աоці була, коли побачила мокрий рушник і нижню білизну; я кинула у пральну машину, потім випрала, і коли речі висохли, навіть погладила і віднесла в його кімнату. Як тільки пасинок побачив це все, то почав обурюватися, що я не маю права чіпати його речі; чоловік теж на мене накричав; пояснила, чому я так вчинила. Після всього цього ми дуже сильно посва рилися з чоловіком, потім подзвонила колиաня дружина, почала говорити, що я ніхто і не маю права чіпати речі її сина.

Чоловік обра зився і пішов з сином з дому, кілька днів він не з’являвся, я вже подумала, що більше не зможу так і вирішила подавати на розлу чення. На роботі потім мені стало погано, викликали ліkаря, і ліkар сказав мені, що я ваrітна. Я не могла повірити в своє щастя. Я подзвонила чоловікові, сказала, що потрібно терміново поговорити. Коли він прийшов, я сказала, що я вагітна і подаю на розлу чення, але він може бути спокійним: алі менти я просити не буду. Він був просто у нестямі від радості, сказав, що не збирається розлу чатися, пообіцяв, що не буде спілкуватися з колишньою дружиною, і обмежить мене від спілкування з сином. Поки що думаю, як вчинити.

Leave a Comment