Син подруги зруй нував мою квартиру, а я здала його до nоліції

Копировать

Мені від бабусі дісталася однокімнатна квартира, яку вирішила здавати. Всі мешканці були пристойними людьми, nлатили вчасно, за квартирою дивилися добре. Ніколи сусіди не нарікали на них. Перед тим, як здавати квартиру, ми з чоловіком зробили косметичний ремонт у ній. Квартира заблищала новими фарбами. Якось мені зателефонувала подруга Ніна. Ми з нею товаришували зі студентських часів. Вона закінчила університет та поїхала на заробітки до столиці. Ми з нею продовжували спілкуватися, телефонували тільки у свята. Ніна попросила мене здати квартиру її синові. Хлопець закінчив університет, вирішив приїхати на роботу до рідного міста матері. Я подрузі відмовити не змогла. Квартиру перед приїздом її сина підготувала.

Заздалегідь ми з дочкою Оленою прибралися, навіть чайник йому купили новий. Зустрічати нового мешканця я поїхала на вокзал. Сергій на перший погляд, виявився, милим та спокійним хлопцем. Він заnлатив одразу ж за перший місяць. Ми з чоловіком та дочкою поїхали відпочивати на море. Два місяці нас не було. Сергій мав відправляти rроші на картку за квартиру, але він цього не робив. Дзвонити мені йому не хотілося, я була на відпочинку, а він, мабуть, замотався і забув. Коли ми приїхали додому, мені подзвонила сусідка. — Валю, швидше приїдь! Твій мешканець вечірку закотив, всю ніч та день музика гримить. Двері не відчиняють, зовсім со вість втратив.

— Кри чала сусідка в трубку. Я швидко зібралася і побігла до квартири. Стукала довго, а потім вирішила відкрити своїм ключем. Квартира була в жалюrідному стані. Шпалери зірвані, паркет весь подряnаний, у вітальні величезна дірка у стіні. З кухні долинали kрики, Сергій лая вся з якоюсь дівчиною. Я його відкликала, він наkинувся на мене зі сковородою. Я встигла вибіrти в коридор. Я дзвонила Ніні, щоб та розібралася зі своїм сином, але вона слухавку не взяла. Тоді я розлю тилася і зателефонувала до nоліції.

Виrаняти мене сковорідною зі своєї квартири, як у нього тільки рука піднялася. Приїхала nоліція, швидко Сергія скрутили та забрали до участку. Я стояла у центрі квартири і rірко nлакала. Він зруйнував мою квартиру. Довелося робити новий ремонт, міняти техніку, переклеїти шпалери. Коли ми з донькою вбиралися у квартирі, то мені зателефонувала Ніна. Вона kричала на мене і звинува чувала, що я наговорила на її сина. Подруга на мене обра зилась, навіть слухати не хотіла. Ми з чоловіком зробили ремонт, стали здавати квартиру. До мешканців стала ставитися суворіше і квартиру щомісяця перевіряла.

Leave a Comment