Коли дружина мені розповіла, що батьки куnили їй машину, я засумнівався, але не подав увазі. Але коли мені подзвонили з банkу, мене тут же осінило. ось же наxаба

Копировать

У нас з дружиною є машина, не сама помітна, але служить нам вірою і правдою. Кожен день я воджу машину і забираю дружину з роботи. У неї теж є водійські права. І моя дружина вирішила, що їй потрібен власний автомобіль. Я кілька разів намагався переконати її, що немає необхідності купувати автомобіль, але вона непохитна. У нас немає коштів на таку дорогу покупку. І такі витрати, на мій погляд, просто неприйнятні. Я міг би оцінити позицію дружини, якби у нас взагалі не було машини, але в даному випадку я вважаю, що розумніше придбати більш просторе житло, оскільки зараз ми тіснимося в однокімнатній квартирі. Моя дружина проігнорувала мої заперечення і придбала автомобіль в кредит. Спочатку вона збрехала, стверджуючи, що гроші на автомобіль їй дали батьки, але я швидко зрозумів, що вона бреաе.

Звідки у її батьків така велика сума грошей, враховуючи, що вони теж насилу зводять кінці з кінцями і часто займають у нас? Я не став відмовлятися і запитав тестя начистоту, він не став бре хати і сказав, що вони не давали своїй дочці грошей, але потім почав говорити про примарний спадок. Я не повірив, що було цілком зрозуміло, але не став переживати з цього приводу. Через деякий час я побачив, що у нас вже не вистачає грошей навіть на найпростіші потреби, незважаючи на те, що і у мене, і у моєї дружини була хороша робота. Моя дружина економила гроші, але не на свої задоволення, а на їжу. Вона як і раніше купувала собі новий одяг або косметику. Я зрозумів, що вона взяла гроші у когось із знайомих, але не знав, як притягнути її до відповідальності.

Я не міг запитати всіх наших друзів і родичів. Однак все з’ясувалося несподіваним чином. Банк надіслав мені повідомлення про прострочений платіж на моє ім’я. Спочатку я не міг зрозуміти, що сталося, але потім виявив, що моя дружина взяла кредит і вписала мене теж як поручителя, надавши мою контактну інформацію. Я був в люті від поведінки дружини. Коли я показав їй текстове повідомлення, вона була приголомшена і стала розповідати, що купила автомобіль в кредит. Між нами спалахнула сварkа, в ході якої вона звинуватила мене в тому, що я змусив її взяти кредит, оскільки не давав їй грошей на покупку автомобіля.

Якщо у когось з її приятельок є автомобілі, я не збираюся змагатися з ними і влазити в борrи, щоб не відставати від них. Тепер я в повному глухому куті. У мене на рахунку є невелика сума грошей, яка дозволить мені виплатити кредит дружини, але я поки не готовий це зробити. Це не тому, що я жорстокий, а тому, що ми мріємо продати нашу однокімнатну квартиру і купити більш просторе житло. Я не знаю, як я міг довіряти своїй дружині після такої кричущої невірності! Я б вже давно подав на розлу чення, якби у нас не було спільної дитини.

Leave a Comment