Приїхав на виписку — а дружини немає; вона kинула трійню і втекла. А через роки пролунав дзвінок у двері — на порозі стояла вона

Копировать

Приїхав на виписку — а дружини немає; вона кинула трійню і втекла. А через роки пролунав дзвінок у двері — на порозі стояла вона …Я — молода людина, який зустрічався з дуже красивою і милою дівчиною, Машею. Не уявляв ні дня без неї. Після декількох місяців зустрічей вона переїхала до мене. Згодом розписалися; я дуже хотів дітей, але Маша наполягала, що хоче ще пожити для себе.Я сподівався на те, що стану батьком. Ось і сталося це чудо: дружина завагітніла. Цей період був для неї дуже важким — організм слабкий.

Пологи були складними. Через кілька годин вийшла медсестра і повідомила про народження трійні: два хлопчика і дівчинка.Я від такої радості стрибав, бігав, кричав, і просто був щасливий.Я поїхав додому, щоб зібрати потрібні речі. Повернувся в пологовий будинок, а дружини немає. Ліkарі сказали, що Марія втекла і нічого не повідомила. Я подзвонив своїй мамі і розповів, що сталося; мама з батьком приїхали в цей же день; добре, що жили не далеко. Виховував дітей разом з батьками. Ходили трійнята в садок, потім в школу та й закінчили навчання з золотими медалями. Надійшли все в університет і успішно навчалися.

А я залишився один. Так і не одружився вдруге — втратив довіру до жінок. Одного разу, коли ми з дітьми обідали, як раптом пролунав дзвінок у двері. Відкрила дочка — на порозі стояла моя колишня дружина; вона попросила дозволу увійти, я запропонував їй чашечку кави. Ми згадували нашу молодість — і раптом вона почала шукати собі виправдання. В кінці ж зізналася, що в той час не любила ні мене, ні дітей.Сиділа і розповідала, що зараз хоче налагодити відносини з дітьми. Ще просила грошей, тому що їй ніде жити. Ми були шоковані. Тоді стало зрозуміло, чому вона так раптово з’явилася.

Я не проти, щоб мати спілкувалася з дітьми, але не тоді, коли вона чекає тільки вигоду. Я вигнав її з квартири і попередив, щоб вона більше ніколи не з’являлася в нашому житті.Маша не здавалася, а подала в суд на аліменти. Звичайно, вона його програла.Після суду вона кричала на мене і на дітей. Дочка в цей момент вимовила дуже змістовні слова:- Я все життя мріяла про матір. Мені було дуже важко дивитися на щасливі сім’ї друзів, у яких є і мати, і батько. Я так хотіла твоїх ніжних обіймів і ласкавого слова. Але зараз я розумію, що краще бути без мами, ніж з такою, як ти.З тих пір ми більше не бачили Марію.А як би ви вчинили на моєму місці?

Leave a Comment