Коли в мене оселилася ро дичка, я не могла зрозуміти, чому така красуня немає хлопця. Але коли я зайшла до неї в кімнату, все стало ясно

Копировать

В одну із кімнат моєї трикімнатної квартири оселилася дочка моєї дальньої родички, Христина. Вона приїхала вчитися, але потім знайшла роботу за фахом і лишилася жити в мене. Христина була дівчинкою симпатичною, розумною. Батьки її дуже любили. Поки вона вчилася, одягали її за модою, влітку відправляли відпочивати, а потім і квартиру купили. Поки вона жила в мене, я помітила, що вона не має хлопця. Дивно було. Вона дівчина доглянута, красива, модниця, і парфуми у неї гарні, як люблять хлопці. Загалом дівчина-захват. І ось дійшли мені чутки про те, чому хлопці обходять її стороною. Виявляється, у Христини був хлопець Олег.

Вона подобалася йому, він дарував їй квіти, подарунки та водив у кафе. Олег навіть одружуватися хотів. Але останнім часом рідше став приходити до неї, а потім зовсім розлучилися. «Я поспішив з одруженням» — десь відзначив він. Христина дізналася у знайомих, що він розповідав, яка вона неохайна. У кімнаті в неї завжди бapдак, всюди 6рудна одежа і навіть 6рудні шкарпетки під подушкою. Мовляв, якби він одружився з нею, то сам повинен був виконувати всю роботу по дому. Йому така дружина не потрібна. Христина і справді була неакуратна, я помітила це, коли вона жила в мене. Я мила підлогу в її кімнаті, складала її одяг, мила посуд із залишками їжі.

Сміття з її кімнати теж виносила. Я дозволяла їй приводити чоловіків, тільки не на ночівлю. А вона навіть не соромилася наводити їх у цей свинарник. Все-таки хлопцям важлива не тільки зовнішність дівчини, але і її охайність і акуратність. Може Христина і образилася на Олега, але не збиралася змінюватися. Нові хлопці у неї з’являлися, але ніхто не хотів з нею одружитися. Їй уже 32, і настав час прийняти свої помилки, але, враховуючи характер Христини, трапиться це не скоро. Іноді згадую її, і думаю, хто ж зараз замість мене у неї прибиральницею працює.

Leave a Comment