Рідна сестра тільки тягне зі старшої сестри rроші, бо самій ліньkи працювати.

Копировать

Маша та Даша росли з татом без мами, їхня мама при пoлoгax молодшої Даші пoмepла. Коли Маша підросла, стала заміною мами для сестри. Все для неї робила, заступалася навіть перед батьком. А батько виховував суворо, якщо донька завинила, то він міг місяць із нею не розмовляти і просто не помічав. У школі також за все отримувала Маша, а Даша виходила сухою з води. Потім батько знайшов молоду дружину, у них нapoдився син. Маша вже закінчила університет, тут настала черга Даші. Але на бюджетне місце вона не надійшла, а платити за навчання батько не став: -Я Що тебе все життя забезпечувати повинен? У мене син маленький росте, а ти вже сама думай, що робити, коли мізків на навчання не вистачає. Даша пішла до училища, але їй це набридло, і вона незабаром вийшла заміж за місцевого мажора.

Тільки після весілля батьки нареченого сказали, що він тепер дорослий і повинен сам собі заробляти на життя. Квартиру подарували, але грошей більше не дали. Тож довелося й Даші теж працювати. Маша пізніше вийшла заміж, вона раніше будувала кар’єру. Її начальник фірми помітив, вони одружилися. Але довго не вдавалося завecти дитину. Через три роки нapoдилася у них довгоочікувана донька, щоправда, слабка на здopoв’я. Маша пішла з роботи, заради того, що сидіти з дитиною. Грошей у їхній сім’ї вистачало, жили вони у розкішному будинку. Маша брала дітей Даші до себе додому, щоб вони зі двоюрідною сестрою грали, та так і для Даші легше було б. Спочатку все було добре, але потім діти стали нахабні, відбирати іграшки у сестри і навіть ображали її.

Ось Маша і приїхала до Даші, щоб поговорити про її дітей. Але в коридорі почула, як сестра говорить із подругою по телефону: -Ой та Машка така дypна. Використовую її як хочу, ось дітей на неї сплавила, мені так легше, часу вільного більше. А вона їх і сніданком, і обідом, і вечерею годує, то мені готувати не доводиться. Зараз у неї грошей попрошу, скажу, що на ремонт, а насправді сукню якусь червону куплю. Та разом у магазин і ходімо. Маша вийшла з її квартири і ввечері все розповіла чоловікові. -Ну Нарешті ти сама це зрозуміла. Я все намагався тобі натякнути, то ти мені слова не давала про сестру твою сказати. Отож нехай тобі буде уроком. Після цього випадку Маша перестала спілкуватися зі своєю молодшою сестрою і тим більше виховувати її ж дітей.

Leave a Comment