Віра, нарешті, достукалася до чоловіка; зайшла в квартиру до дитини

Копировать

Після роботи Віра пішла до чоловіка додому; вона давно знала, де він живе. На стук у двері ніхто не відчиняв, а з кімнати чути було плач дитини. На стукіт вийшла сусідка і розповіла, що його дівчина народила дочку і залишила Миколі — а сама поїхала з міста.Віра вперше побачила Миколу, коли прийшла працювати на завод. Високий, ставний хлопець працював слюсарем в цеху, в який прийшла працювати дівчина. Микола заполонив всю її увагу.

Вона годинами не могла відвести погляду від його гарного обличчя. Майже всі робочі помітили, як Віра дивиться на чоловіка. Але Микола не звертав на неї уваги. Потім дівчині сказали, що в нього закохані всі жінки, і щоб Віра не сподівалася на взаємність.Одного вечора на дискотеці дівчина побачила Микол, який стояв, обіймаючи ефектну брюнетку. Нарешті, вона зрозуміла, що поруч з тією красунею — вона сіра мишка

Але з собою вдіяти нічого не могла. Любила і все, нерозділене кохання.Пройшов рік, Віра, як завжди вранці, дивилася, де Микола, адже, коли побачить його, весь день знаходиться в піднесеному настрої. Чоловік на роботу не прийшов. Дівчина занепокоїлася, адже такого не було жодного разу. Запитала його товаришів, чи знають вони, чому немає Миколи? Сказали, що не знають. Відомо тільки, що його подруга народила від нього дівчинку.

Після роботи Віра пішла до чоловіка додому, вона давно знала, де він живе. На стук у двері ніхто не відчиняв, а з кімнати чути було плач дитини. На стукіт вийшла сусідка і розповіла, що його дівчина народила дочку і залишила Миколі, а сама поїхала з міста. Віра нарешті достукалася до чоловіка, зайшла в квартиру до дитини. Взяла на руки. На подив Миколи, дівчинка замовкла відразу.

Так і залишилася жити в квартирі. Спочатку одружилися, не маючи почуттів. Через рік Микола зрозумів, що кращої, ніж Віра, жінки у нього не було. Пройшли роки: подружжя радіють онукам, які частенько забігають до них на пироги бабусі. Микола все життя дякує долі, що одного разу Віра з’явилася на порозі його квартири.

Leave a Comment