Хлопчик, знайдений в обіймах своєї мами — єдиний вижив в авіаката строфі. ФОТО

Копировать

В авіаката строфі, що сталася в Убате, Колумбія, загинули троє дорослих. Четвертий пасажир, маленький хлопчик, вижив в смертельній аварії завдяки своїй мамі, яка використовувала своє тіло в якості щита. У ті страшні хвилини, коли вона розуміла, що її життя може обірватися, вона думала тільки про те, як захистити сина. Літаком HK 2335-G керував батько дитини, Фабіо Грандас, який був шанованим лікарем, який брав участь у багатьох гуманітарних організаціях, які допомогли полегшити життя сотням і тисячам людей з віддаленій частині країни.

Згідно переказаним звітом ABC Aeronautico, мати дитини, Майерлі Діас Рохас, була юристом, що спеціалізувалася на телекомунікаційному праві. Няня Нуріс Маза, яка супроводжувала їх в польоті, теж загинула. Фабіо, як повідомлялося, був частиною Цивільного повітряного патруля протягом декількох років, але не був на патрульної місії в момент аварії. Триваюче розслідування показало, що документація на двигун була оновлена, і причину аварії все ще належить з’ясувати. Літак повинен був приземлитися в аеропорту Гуаймараль, але перед цим був оголошений надзвичайний стан. На місці події малюка Мартіна знайшли в обіймах мами.

Він був перевезений в університетську лікарню Фонду Санта-Фе-де-Богота і, як повідомляється, знаходиться в стабільному стані. У заяві, опублікованій Колумбійським управлінням цивільної авіації, йдеться: «Дитина, яка також подорожувала в літаку, в даний час знаходиться в центрі допомоги.» За словами Зенгера, за останні кілька років в Колумбії сталося кілька авіакатастроф. В результаті загинуло понад 70 осіб. Ми дуже шкодуємо про втрату і сподіваємося, що у малюка Мартіна попереду буде прекрасне життя. Його мама завжди буде наглядати за ним з Небес.

Leave a Comment