Минуло три роки після мого р озлучення: Сергій проміняв мене на мою сестру. Одного ранку мені зателефонував колиաній чоловік. Я була в шо ці від того, що він попросив

Копировать

З моїм чоловіком Сергієм ми жили душа в душу. На відміну від моїх родичів, ми були повністю матеріально забезпечені, у нас було власне житло, хороша робота, автомобіль і дача за містом. Все почалося, коли моя двоюрідна сестра, Ольга, закінчила школу і приїхала в наше місто вступати до інституту.Вона приїхала до нас додому і попросилася пожити у нас поки не орендує якесь житло. Я по своїй доброті дозволила їй на період навчання жити з нами. Раніше з Ольгою я майже не спілкувалася і була приємно здивована її вихованням. Оля ввічлива, скромна, дуже добре готує, та й взагалі-хороша дівчина.У нас з чоловіком є невеликий бізнес, я в цій справі крім основної роботи виконую ще і всю бухгалтерську роботу. Оля якраз теж вчилася на бухгалтера і стала мені допомагати. У мене навіть з’явилося більше вільного часу, яке я стала приділяти свою давню мрію — відкрити затишну кав’ярню.

Оля виконувала вже майже всю мою роботу, а я з головою поринула в свою кав’ярню. Кілька разів їздила в різні країни Європи і дивилася, як у них працюють подібні заклади, багато чому навчилася і вже готова була почати цей бізнес.
І ось, коли я в черговий раз повернулася додому, я не повірила своїм очам: я побачила свою дорогу сестру зі своїм чоловіком. Я була в розпачі, слів у мене не було, тільки емоції. У той же вечір я зібрала свої речі і виїхала в інше місто. Як виявилося потім, Сергій з Ольгою почав змінювати мені давно, але я нічого не помічала і вірила їм обом.

Після розлучення, Сергій оплатив мені мою частку з нашого бізнесу і нерухомості, яка була придбана нами спільно. Я вклала ці гроші в розвиток свого бізнесу. Спочатку було дуже складно, конкуренція неймовірна, був період, що вже хотілося кинути все, але я витримала.Минуло три роки після розлучення. На сьогоднішній день у мене відкрито п’ять затишних кав’ярень в нашому місті. Зараз я планую відкривати ще кілька закладів в інших містах України. Я зустрічаюся з чудовим чоловіком, з яким ми збираємося одружитися. Весілля буде в березні.

А що ж Сергій? Оля обвела його навколо пальця. Він втратив все. Так, спочатку у них було все добре, вони навіть одружилися, але вже через рік розійшлися, бо бізнес, який ми з ним розвивали — розвалився, а Ользі чоловік без грошей був не потрібен. Він дзвонив мені кілька разів, просив вибачення, хотів помиритися, але я не хочу його більше бачити. Я навіть вдячна Ользі, що все так сталося, і я зрозуміла — хто є хто.

Leave a Comment